Πόρτες

Η εταιρεία μας Kitchen Design, διαθέτει πόρτες εσωτερικές και πόρτες ασφαλείας, για να νοιώθετε ασφαλείς στον χώρο σας.

Πόρτες Εσωτερικές

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Οι εσωτερικές πόρτες εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια μέσα στον χώρο σας, ενώ παράλληλα ο σωστός τύπος εσωτερικής πόρτας που θα επιλέξετε, διαφέρει ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξετε, το κόστος μαζί με τοποθέτηση και τέλος το μέγεθος.

πορτεσ εσωτερικεσ

Κατηγορίες εσωτερικών πορτών

Υπάρχουν 5 βασικοί τύποι εσωτερικής πόρτας ανάλογα με το άνοιγμα:

  1. Η ανοιγόμενη εσωτερική πόρτα
  2. Η συρόμενη εξωτερικά στον τοίχο
  3. Η συρόμενη εσωτερικά στον τοίχο
  4. Η πτυσσόμενη ή Φυσαρμόνικα
  5. Η επιστροφική εσωτερική πόρτα

Και ανάλογα με τα υλικά που είναι κατασκευασμένη η εσωτερική πόρτα διακρίνεται σε:

  1. Laminate Εσωτερική Πόρτα
  2. Εσωτερική Πόρτα Αλουμινίου
  3. Γυάλινη Εσωτερική Πόρτα
  4. Εσωτερική Πόρτα PVC
  5. Εσωτερική Πόρτα MDF
  6. Εσωτερική Πόρτα Μασίφ Ξύλο
  7. Εσωτερική Πόρτα Γαλβανιζέ Λαμαρίνα
  8. Εσωτερική Πόρτα-Λάκα

Πως να επιλέξω την κατάλληλη Εσωτερική Πόρτα

εσωτερικεσ πορτεσ

Η επιλογή εσωτερική πόρτας δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, όσο πολλοί θεωρούν και θα πρέπει να ληφθούν σημαντικά υπόψη πολλοί παράγοντες, προκειμένου να κάνετε την βέλτιστη επιλογή.

  1. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι τι υλικό θα χρησιμοποιήσετε για την εσωτερική σας πόρτα. Βέβαια το τι υλικό θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από το πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δώσετε και την αισθητική που θέλετε να δημιουργείσετε στον χώρο σας.
  • Το ξύλο, είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται αρκετά για τις εσωτερικές πόρτες και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Είναι το υλικό που ταιριάζει σε κάθε αισθητική, ενώ παράλληλα μπορεί να βαφτεί σε ότι απόχρωση επιθυμείτε. Ταυτόχρονα, είναι ένα θερμομονωτικό και ηχομονωτικό υλικό, που μπορεί να διατηρηθεί άψογα στον χρόνο.
  • Το MDF, (Ινοσανίδα Μεσαίας Πυκνότητας), αποτελεί μία επιπλέον εξαιρετική επιλογή που θα ήταν καλό να σκεφτείτε. Είναι ένα υλικό που είναι εύκολο να το σχεδιάσετε και να το βάψετε, ενώ ταυτόχρονα είναι και αρκετά ανθεκτικό.
  1. Ακόμα, θα πρέπει να σκεφτείτε τι χρώμα θα χρησιμοποιήσετε για την πόρτα σας. Η επιλογή χρώματος είναι πάντα σχετική με  την αισθητική που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας. Στην, Kitchen Design, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε εσωτερικές πόρτες ή ακόμα και να τις σχεδιάσετε ή να βάψετε εκ νέου.
  2. Το πόμολο της πόρτας. Μην ξεχνάτε ότι το πόμολο της πόρτας πρέπει επίσης να ταιριάζει στην αισθητική που θέλετε να δώσετε, καθώς επίσης και τι υλικό θα είναι, θέλετε να έχει κλειδαριά και τι είδους κλειδαριά; Είναι κάποια ερωτήματα που θα πρέπει να τα ρωτήσετε, προκειμένου να επιλέξετε το σωστό πόμολο.  

Πόσο κοστίζουν οι εσωτερικές πόρτες

Οι τιμές για εσωτερικές πόρτες δεν είναι συγκεκριμένες και εξαρτώνται από το μέγεθος και το υλικό που είναι κατασκευασμένο. Στην αγορά υπάρχουν εσωτερικές πόρτες που η τιμή τους δεν ξεπερνάει τα 250 ευρώ, ενώ παράλληλα διαθέτει και εσωτερικές πόρτες που ξεπερνάνε τα 2000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τις τιμές τοποθέτησης τους, επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό και πάρτε πληροφορίες.

Πόρτες Ασφαλείας

Οι πόρτες ασφαλείας, είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για να σας παρέχουν ασφάλεια είτε στο χώρο του σπιτιού σας, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Όσο οι διαρρήκτες εξελίσσονται και καταφέρνουν να κάνουν διαρρήξεις σε πόρτες ασφαλείας, τόσο θα εξελίσσονται ο σχεδιασμός και η κατασκευή πορτών ασφαλείας. Ταυτόχρονα, μια καλή πόρτα ασφαλείας λειτουργεί ως επιπλέον ηχομόνωση και θερμομόνωση στο σπίτι, ενώ παράλληλα μπορεί να σας προστατέψει  σε περίπτωση πυρκαγιάς ή καπνού, έντονων καιρικών συνθηκών, σεισμού, κλπ.

Οι πόρτες ασφαλείας ανάλογα με το υλικό που είναι κατασκευασμένες κατηγοριοποιούνται σε:

  1. Πόρτες Ασφαλείας Laminate
  2. Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου
  3. Πόρτες Ασφαλείας Γυάλινη
  4. Πόρτες Ασφαλείας PVC
  5. Πόρτες Ασφαλείας MDF
  6. Πόρτες Ασφαλείας Γαλβανιζέ Λαμαρίνα
  7. Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας
  8. Πόρτες Ασφαλείας Λάκα

Τι είναι οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας;

πορτεσ ασφαλειασ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, είναι ένας τύπος πόρτας, η οποία ο εσωτερικός της πυρήνας είναι από ατσάλι, προκειμένου να προσφέρει επιπλέον ενίσχυση και θωράκιση. Η θωρακισμένη πόρτα είναι συνήθως επικαλυμμένη από ξύλο ή κάποιο άλλο υλικό. Είναι η ιδανικότερη επιλογή για να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Πόσο κοστίζουν οι θωρακισμένες πόρτες ασφάλειας

Οι τιμές για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας δεν είναι συγκεκριμένες. Εξαρτάται από τα υλικά που είναι κατασκευασμένη και το μέγεθος. Ωστόσο για την μέγιστη δυνατή ασφάλειας σας αξίζει να επενδύσετε σε μια πόρτα ασφαλείας.

Στην αγορά, μπορείτε να βρείτε φθηνές πόρτες ασφαλείας, που να ξεκινάνε από 250 ευρώ, ενώ παράλληλα μπορείτε να βρείτε και πόρτες ασφαλείας που να ξεπερνάνε τα 2000 ευρώ. Στην Kitchen Design, οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε budget μπορείτε να διαθέσετε.  

Τι πόρτα ασφαλείας να βάλω-Συμβουλές

πορτα αλουμινιου εξωτερικη τιμη

Για επιλέξετε την ιδανική πόρτα ασφαλείας για τον χώρο σας ακολουθήστε τις  Συμβουλές μας.

  1. Αρχικά, επιλέξτε ένα έμπιστο προμηθευτή με εμπειρία. Η ασφάλεια σας είναι προτεραιότητα σας, συνεπώς μην εμπιστεύεστε κάποιον που απλά πουλάει πόρτες, αλλά κάποιον που είναι καταρτισμένος και αξιόπιστος.
  2. Μπορεί να έχετε επιλέξει την ασφαλέστερη πόρτα ασφαλείας, ωστόσο αν δεν γίνει σωστή τοποθέτηση, τότε δεν έχει καμία σημασία αν είναι θωρακισμένη και αν έχει την καλύτερη κλειδαριά. Επομένως, είναι επίσης σημαντικό, και η τοποθέτηση της πόρτας να την αναλαμβάνει κάποιος που έχει τη σχετική εμπειρία.